Neem contact op

Uw klantenservice is altijd beschikbaar om u te helpen. Aarzel zeker niet om ons een email door te sturen.

Levering:

Uit voorzorg zijn alle geleverde (e)-cadeaubonnen gedeactiveerd. Bij ontvangst kan je ze activeren op de pagina van jouw klantaccount. Alle (e-)cadeaubonnen worden direct opgestuurd maar kunnen pas geactiverd worden na ontvangst van de betaling. Een enkel leveringsadres per aankoop; indien een bestelling meerdere leveringsadressen bevat, moet de bestelling opgesplitst worden per adres.

Levering van de e-cadeaubonnen:

De e-cadeaubonnen worden geleverd in een encrypted bestand. U ontvangt het XLS-bestand met daarin de links naar de e-cadeaubonnen in PDF-formaat. Je kunt deze links rechtstreeks naar de bestemmeling sturen indien gewenst.

Levering van de fysieke cadeaubonnen:

De fysieke cadeaubonnen worden per post geleverd. Let wel: je bestelling moet geactiveerd worden na ontvangst. De verantwoordelijkheid voor het activeren van de cadeaubonnen is voor de klant.

 
 

E-cadeaubonnen

Fysieke cadeaubonnen

Kosten

Vanaf 5 euro

Vanaf 5 euro

Betaling met debet- of creditcard is niet mogelijk

N.v.t.

N.v.t *

Betaling per bankoverschrijving

Onmiddellijke levering 

van zodra de betaling is ontvangen 

2werkdagen

van zodra de betaling is ontvangen*

 

 

* Bestellingen die voor de middag werden geplaatst, kunnen nog dezelfde dag worden verstuurd. Bestellingen die na de middag worden geplaatst, vertrekken de daaropvolgende dag. Bestellingen die op vrijdagnamiddag of in het weekend worden geplaatst, worden verstuurd op maandag (met uitzondering van feestdagen). De meeste bestellingen worden verstuurd binnen een termijn van 24 uur na ontvangst van de betaling. Gelieve tot 2 dagen te rekenen voor zendingen.

Terug naar boven